• Rotate
  • 1
Spoštovane župljanke in župljani,

ker je bil župnik g. Luka Mihevc v skladu z določili razrešen službe župnika te župnije, je g. škof Stanislav Lipovšek za župnijskega upravitelja Župnije Velenje – sv. Marija imenoval Mateja Dečmana, župnika župnije Velenje – bl. Anton Martin Slomšek. Odslej je Župnija Velenje – sv. Marija v soupravi, kar se bo poznalo pri pastoralnem delu obeh župnij.

Po 15. avgustu 2016 se zato spreminja urnik sv. maš. Odslej bo v župniji nedeljska sv. maša samo ob 9. uri. Med tednom bo sv. maša ob četrtkih ob 18. uri. Maše, ki ste jih naročili pri g. Luku Mihevcu, bodo opravljene tukaj. Maše, ki ste jih naročili med tednom, bodo darovane v istem tednu ob četrtkih, maše, ki ste jih naročili za nedeljo ob 8. uri ali 10. uri, pa bodo darovane na isto nedeljo ob 9. uri.

Do nadaljnega sem odgovoren za pastoralno delo v obeh omenjenih župnijah. Da bo delo na obeh župnijah lahko nemoteno potekalo, bo potrebnih še več sprememb. Prosim, da jih sprejmete z razumevanjem. Že vnaprej najlepša hvala za vaše molitve, pomoč in sodelovanje.

Velenje, 14. 8. 2016                                                      Matej Dečman, župnik

Great new costomer Bonus Bet365 read here.
View best betting by artbetting.net
Download Full Premium themes